Cleanisept Wipes MAXI - alkoholmentes törlőkendők gyors felületfertőtlenítéshez 100 db.

Alkoholmentes, használatra kész törlőkendők orvosi eszközök és készülékek, valamint minden típusú felület gyors fertőtlenítésére és tisztítására, az élelmiszeriparban és a konyhákban is.

Bővebb leírás

2 600 Ft‎

+ -

 
Egyéb infó

Alkoholmentes, használatra kész törlőkendők orvosi eszközök és készülékek, valamint minden típusú felület gyors fertőtlenítésére és tisztítására, az élelmiszeriparban és a konyhákban is.
A 20 x 22 cm méretű, műanyag felpattintható záródású Cleanisept Wipes MAXI törlőkendők különösen ajánlottak az alkoholra érzékeny orvosi eszközök, például ultrahangfejek fertőtlenítésére.
A Cleanisept Wipes MAXI modern kvaterner ammóniumvegyületeken alapul, és nem tartalmaz alkoholokat, aldehideket vagy fenolokat. A törlőkendők kiváló minőségű, szöszmentes anyagból (100% PES) készülnek, és garantálják a hatóanyagok felszabadulását.
Nagyon alacsony toxicitással és nagy tisztítóerővel rendelkeznek.

IIa. osztályú orvostechnikai termék

A Cleanisept Wipes MAXI alkoholmentes, használatra kész törlőkendők az orvosi eszközök és berendezések, valamint minden típusú felület gyors fertőtlenítésére és tisztítására, az élelmiszeriparban és a konyhákban is, modern kvaterner ammóniumvegyületeken alapulva.

Nagyméretű és praktikus törlőkendők 20 x 22 cm-es méretben, műanyag felpattintható záródású, kiváló minőségű, szöszmentes anyagból (100% PES).

Különösen ajánlott az alkoholra érzékeny orvosi eszközök, például a Philips, Shimadzu, SonoAce, Aloka, GE, Toshiba, Siemens és sok más cég ultrahang fejének, valamint a KARL STORZ orvosi monitorok fertőtlenítéséhez.

Hatásspektrum:
baktériumok
gombák (C. albicans)
vírusok (HBV, HIV, HCV, Rota, Vaccinia, influenzavírus A, B, C, SARS-Cov-2, Papova / Polyoma)

A termék összetétele:
100 g Descosept Spezial, amellyel a törlőkendőket áztatják, a következőket tartalmazza:
0,50 g alkilbenzil-dimetil-ammónium-klorid,
0,25 g didecil-dimetil-ammónium-klorid

Összehasonlítás
Vásárlás folytatása Összehasonlítás

has been added to your wishlist.

Vásárlás folytatása My wishlists