64 darabos lávakő készlet

Kézzel csiszolt lávakövek. 

Bővebb leírás

41 000 Ft‎

ZES5

+ -

 
Egyéb infó

Kézzel csiszolt lávakövek.

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés seciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át. 
A masszázs speciális melegítő edényben, vízben felmelegített, 50 - 60 fokosra hevített, különböző méretű kövekkel történik. A nagyobb köveket a főbb energiaközpontok, csakrapontok mentén helyezzük el, a kisebbekkel pedig átmasszírozzuk a pihenni, relaxálni vágyó vendég testét. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, igazi masszázskülönlegességnek számít.
A lávakő hosszú ideig megőrzi a hőt, így a meleg hatására az illóolajok a bőr mélyebb rétegeibe is bejutnak. A masszázs nyugodt környezetben, lágy, relaxációs zene mellett történik. A meleg kövek stresszoldó, nyugtató, energetizáló, a hideg kövek serkentő, stimuláló hatásúak.

A lávaköves masszázs élettani hatásai:
- javítja a keringést
- segít az izmok ellazításában 
- felmelegíti a testet
- javítja a nyirokkeringést
- gyorsítja az anyagcserét 
- enyhíti az izomfájdalmakat
- segíti a méregtelenítés folyamatát
- erősíti a kötőszöveteket
- stresszoldó hatású
- javítja a vese kiválasztását 
- feloldja az izommerevséget

A készlet tartalmazza:

2 db lávakő - 10,5x7x3 cm

12 db lávakő - 7,5x5,5x3 cm

14 db lávakő - 6,5x4,5x1,5 cm

4 db lávakő - 8x3x2 cm

15 db lávakő - 4x3x1,5 cm

2 db lávakő - 4x3x1 cm

8 db lávakő - 3,5x3x0,5 cm

7 db csakrakő

Összehasonlítás
Vásárlás folytatása Összehasonlítás

has been added to your wishlist.

Vásárlás folytatása My wishlists